zondag 16 november 2008

Geslaagde reünie

We kunnen mede dankzij alle aanwezigen terugzien op een geslaagde reünie. Hierna alvast enige indrukken.











































4 opmerkingen:

Boukje Hoekstra zei

Volgens mij, was het een zeer geslaagde rëunie. Wat leuk om iedereen na 30 jaar terug te zien en te horen hoe het met iedereen gegaan is. Volgens mij mag/kan er zeker een vervolg op komen,
misschien over vijf/tien jaar?
Ook vind ik het super dat de site open blijft!
Groetjes boukje hoekstra

Aren zei

Een reünie is altijd een nostalgisch gebeuren. 'Weet je nog?' 'Wat hebben we gelachen!' De scherpe kantjes zijn wat afgerond, de fijne herinneringen zijn wat zachter ingekleurd. Het is goed om te zien wat de tijd met ons gedaan heeft. Hoewel ik een groot deel niet 'echt' in de klas heb gehad, was er veel herkenning voor mij: vaak de ogen, soms de houding. Eigenlijk is het maar een beginnetje, ik ben altijd nieuwsgierig naar wat men heeft meegemaakt: loopbaan, kleine en grote dingen, vreugde en verdriet... Wie weet is deze blog een manier om kleine levensschetsjes te geven, waardoor je elkaar beter leert kennen. Ik heb in ieder geval genoten van deze bijeenkomst. De tijd gaat snel, een herhaling over een jaar of vijf zou prachtig zijn.
Dank aan het organiserend comité, jullie kunnen terugkijken op een zeer geslaagde bijeenkomst!

Groeten - Aren Vroegindeweij

sylvia zei

het was een geweldige gebeurtenis die van mijn kant rustig herhaald mag worden over 5 jaar is een goed idee. Dan ben ik zeker weer van de partij.Kijken hoe het dan met iedereen is en bijpraten.
En leuk dat de site open blijft, dan houden we ook een beetje contact.
ghroeten Sylvia

sjoerd p zei

Eerst even dit: Groot kompliment aan Anneke,Dries, Gerrit en Miente voor een zeer geslaagde reunie!
Was erg gezellig! Hopelijk kunnen we het over 5 jaar nog eens overdoen. Prima idee dat deze site open blijft,maar hopen dat er gebruik van wordt gemaakt!

Hilsen fra danmark